Chomutovská knihovnaChomutovská knihovna

TRANSLATE

Veronika Hurdová - Krkavčí matka

Datum konání: 12.06. 2018 - 12.06. 2018
Místo konání: velký sál SKKS Chomutov ve 2. patře
17:00

krkavci matka

Povídání s Veronikou HURDOVOU maminkou tří dětí, která se o své náhledy na výchovu dětí dělí se čtenáři na blogu Krkavčí matka. Po deseti letech strávených ve výzkumu trhu se během mateřské rozhodla skončit a vrhnout se na volnou nohu. Dnes se živí jako copywriterka a spisovatelka.

Od roku 2012 vydala několik knížek a ebooků pro dospělé (Jak přežít těhotenství; 10 triků, jak být úžasný rodič a nevypustit při tom duši a 5 kroků, jak utišit svého malého vřeštícího paviána a neskončit v base nebo Bohnicích, Krkavčí matka? Moje milá smrti). Píše také knížky pro děti (Bylo nebylo doopravdy, Pohádky o naivním prasátku a Obrázkové básničky pro malé měšťáky).
Její myšlenky dnes inspirují a baví desetitisíce čtenářů. V roce 2016 získala Křišťálovou lupu v kategorii One (woman) show.
“ Aniž by v tom byl záměr, jdu celý život mimo hlavní proud. Na rozdíl od svého patnáctiletého já se za to dnes už nestydím. Mám víc dětí než rukou. Gréta, Marján a Janek se jmenují. Ty děti, ne ruce. Když děti spí, píšu blog a FB Krkavčí matka. Miluju les, nohy v teple a svého muže Honzu, který na mě čeká v nebi. Děsí mě pobytové zájezdy, snahy o škatulkování a nesmířliví lidé se zavřenými hlavami“. Říká Veronika Hurdová.

© 2015 - Knihovna Chomutov a Jan Džambasov