Chomutovská knihovnaChomutovská knihovna

TRANSLATE

Benefiční dětský den 2019

Datum konání: 01.06. 2019 - 01.06. 2019
Místo konání: Atrium Chomutovské knihovny, p. o.
15:00

Beneficni web mail fb

V červnu oslavíme Den dětí ve velkém stylu a zároveň podpoříme charitativních projekty.

Návštěvníci se můžou těšit na komediální akrobatické představení Bratři v tričku – Malíři, celým programem bude provázet divadlo Mazec, potěšit děti přijede loutkové divadlo KRAB a vrcholem dětského dne bude vystoupení kapely Pískomil se vrací. Během celé akce budou probíhat aktivity jako je např. knižní SWAP, obří bublifuk, tvořivá dílna pro děti, venkovní stavebnice. Tento projekt realizujeme za podpory společnosti Globus ČR. Akce přiláká veřejnost bohatým kulturním programem, ale také pomůže charitativním aktivitám v našem městě. Celý výtěžek ze vstupného bude věnován na charitativní účely realizované v našem městě.
Minimální vstupné činí 50Kč/osoba, děti do 3 let neplatí. U vstupu se budete moci sami rozhodnout, jaké charitativní projekty podpoříte.

Pohádka divadla KRAB - Nejvzácnější věc pod Sluncem:
Co je nejvzácnější věc pod Sluncem?
A jak to asi dopadne, když se do 1 princezny zamilují 3 princové? Čas se někdy vleče a jindy zas běží, jak s větrem o závod. Pohádka o království, magických předmětech a hlavně o lásce.
Pohádka je pro určená pro děti od 4 do 100 let

Bratři v tričku – Malíři:
Představení plné předmětové manipulace, žonglování, drobné akrobacie a jemného humoru je, jak název napovídá, o malířích. Nejedná se však o akademické malíře ani o portrétisty, krajinkáře či karikaturisty, ale jedná se o malíře pokojů. Zlý jazyk by mohl namítnout: kde chtějí malovat, když jsou na ulici, ale o tom, jak a co všechno umí tito malíři svými štětci vymalovat, se nechte přesvědčit sami.

Pískomil se vrací:
Kapela PÍSKOMIL SE VRACÍ patří k jedné z mála profesionálních kapel, která se věnuje výhradně moderní dětské tvorbě a tvoří mezigenerační zábavu, při které se baví nejen děti, ale i rodiče. Při jejich živelném koncertu si užijete vtipné a originální texty, našlápnuté písničky, barevné kostýmy a skvělou práci s dětským publikem.

Divadlo Mazec:
Autorské divadlo pro hodné a zlobivé děti a pro všechny lidi, kteří se dívají na svět s úsměvem…

Program:
15.00 hod. Pouliční divadlo Bratři v tricku s akrobatickým představení Malíři
15.45 hod. Divadlo Mazec
16.45 hod. loutkové divadlo KRAB – s pohádkou Nejvzácnější věc pod Sluncem
17.30 hod. Divadelní workshop vedle podia
18.00 hod. Koncert kapely Pískomil se vrací

© 2015 - Knihovna Chomutov a Jan Džambasov